top of page

't NaaiateLies

De hobby werd passie

Ik ben Lies en ken het concept naaien al sinds ik een kind was. Beide oma's konden heel mooie dingen maken en ook wij kregen af en toe een kleedje, wat we dan met veel plezier droegen.
Broeken moesten altijd ingelegd worden en daarvoor konden we altijd bij oma terecht. Wat kon ze goed naaien!
Enkele jaren geleden kreeg ik zelf de naaikriebels te pakken. Ik mocht de machine van mijn zus gebruiken en al snel ging ik zelf een naaimachine aankopen. Tegenwoordig maak ik bijna de volledige garderobe van mijn dochter zelf en ook voor mezelf en ventje lief maak ik kledij.
Daar mijn passie groot is, maak ik ook graag op vraag en volledig op maat, kleertjes voor eenieder die van een volledig passend en uniek stuk houdt.
Om de prijzen haalbaar te houden, koop ik mijn stoffen aan in grotere hoeveelheden. Hierdoor ontstond ook het plezier om telkens op zoek te gaan naar mooie stofjes die ik ook aan medenaai(st)ers kan gaan verkopen en is de passie ontstaan om een bescheiden, fysiek stoffenwinkeltje te gaan openen. Dit is mijn droom voor 2022. We starten nu, een jaar na het begin van mijn bijberoep, met een gloednieuwe webshop.
Dank alvast om mij beter te leren kennen en veel shopplezier.
Lies

bottom of page