top of page

Adamas Jacket - Sofilantjes

Juist voor de zomer heb ik nog twee kleedjes mogen mee testen voor Sofilantjes en ondertussen stond er een nieuwe test voor de deur. Een superleuk vestje!


Lukaz was nog wakker op het moment dat de oproep online kwam, dus ik ging hem direct meten. Hij paste perfect in het kleinste maatje, dus vlug alle gegevens ingevuld en afwachten maar!


Een paar dagen later kwam het leuke mailtje dat we mochten mee doen met de test en kon ik leuke stofjes gaan uitzoeken en ik had een idee, want over een weekje ging ik op bezoek bij de firma waar ze de Eva Mouton stofjes verdelen. Hoe leuk was het niet om mijn mannetje dan in een Eva Mouton stofje mee te nemen op firma bezoek?Zo gezegd, zo gedaan. Het werden de leuke parkietjes van een aantal collecties geleden, maar wat stonden ze hem mooi bij zijn blauwe oogjes.De instructies van de Sofilantjes patronen zijn zo duidelijk, dat het in elkaar steken van het vestje ook weer heel vlot ging. Ik had enkel een paar avonden wat vrije tijd, dus was het goed voorbereiden. Door de goede voorbereiding en planning, was ik wel mooi tijdig klaar.


Wat is het leuk als naaiende mama om al die complementjes te mogen ontvangen over Lukaz zijn nieuwe vestje die hem toch zo mooi staat!


Na een weekje, werden er nog enkele kleine aanpassingen aan het patroon aangebracht en konden we onze tweede versie gaan maken. Weer die grote stoffenvoorraad in dan maar...


Uiteraard wil ik met de testpatronen ook graag de nieuwe stofjes in de kijker zetten, dus ik koos voor een eigen geprint stofje. Deze keer eentje van de ontwerpster van Tatra Cottage Designs. Mama beer met haar welpjes.Dit design kan ik in twee kleuren laten drukken en voor deze koos ik voor de linenlook kleur in combinatie met een effen groen. Aangezien we een weekje tussen de versies hadden, heb ik alvast ook een Domi broekje gemaakt om te matchen bij Lukaz zijn nieuwe Adamas Jacket, want ik had zo een gevoel dat het goed genoeg ging zijn voor de finals ook.Alles klaar, maar halleluja foto's nemen met een peuter... Dus zijn we naar het park getrokken. Zelfs daar was het moeilijk om scherpe foto's te nemen van alle kanten van het jasje, want ja, stil staan en een peuter???


Nuja, dan neem je gewoon tegen de 100 foto's, er zullen er wel een paar leuke tussen zitten! Kijken jullie even mee welke leuke foto's er uit kwamen?Hebben jullie ook zin in een exclusiever stofje die op vraag gedrukt wordt? Twijfel dan zeker niet om je lid te maken van de facebookgroep: 't NaaiateLies Stoffen, want daar kun je alle designs mee inkijken en helpen beslissen welke stofjes geleverd zullen worden!


Ik zet me alvast weer klaar voor het volgende project, volgen jullie mee?


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page