top of page

Mijn eigen webshop!

Een jaar geleden ben ik mijn bijberoep onder naam van 't NaaiateLies gestart. Wat een sprong.


Mijn eerste droom is om kledij op bestelling te maken en daar sta ik nog steeds voor open! Maar daar kwam het plezier van leuke stofjes shoppen en verkopen bovenop en wat geniet ik er toch telkens weer van van die pareltjes voorbij te zien komen, thuis toegestuurd te krijgen, door mijn vingers te laten gaan...


Daarna mag ik ze allemaal online zetten en showen aan jullie, maar ook verkopen aan jullie, want zonder het vertrouwen naar mij toe, zou ik niet verder kunnen groeien en kunnen staan hebben waar ik nu ondertussen sta.


De stoffen werden zo'n overrompeling, dat we besloten om te gaan verhuizen. We vonden aan de andere kant van Roeselare een charmante woning, met een ruime garage, waar ik mijn stoffen ten toon kan stellen en nog een mooie ruimte daarachter waar ik naar hartenlust zelf de stofjes kan gaan verwerken.


Niet getreurd, want ook voor Tom is er een ruime werk/hobbyplaats en dan hebben we nog een mooie ruime woonunit voor ons hele gezin. We zien het dus volledig zitten en gaan er binnenkort invliegen daar!


Zoals jullie kunnen zien, is er ondertussen een volledig nieuwe webshop online ook. Dat was het tweede deel van mijn droom en na alles te bekijken en na te gaan, zijn we eindelijk van start en actief. Er gaat nog heel wat aangevuld worden en bijgestuurd waar nodig, maar voel jullie vrij om al eens een kijkje te nemen tussen de aangevulde stofjes en indien jullie iets moois zien, een aankoop te doen uiteraard.


Vertel het gerust ook verder dat er een nieuwe stoffen(web)shop aanwezig is in Roeselare en help mij verder groeien in mijn passie. Je zal me er ontzettend gelukkig mee maken!


Momenteel kan je stoffen vinden van de merken Stenzo en Swafing, maar binnenkort komen daar ook See You At Six stoffen en Eva Mouton stoffen bij te staan. Verder ga ik altijd op zoek naar leuke opties, dus hou vooral regelmatig de shop in de gaten om te zien wat nieuw bijgekomen is.


Komende tijd mag je hier nieuwe aankondigingen van collecties en stofjes gaan verwachten, maar ook de creaties die ik met de stofjes maak die verder te koop aangeboden zullen worden. Zo kunnen jullie als klanten die iets op maat willen laten maken ook zien wat allemaal mogelijk is en nieuwe inspiratie op doen.


Dank jullie wel alvast om even de tijd te nemen mijn webshop te bekijken en mijn blogberichtje te lezen en maak vooral een account aan om vlot te kunnen gaan shoppen in de toekomst ;).


Vele groetjes!


Lies - 't NaaiateLies237 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page