top of page

Nieuwe releases! (Test)

Morgen is de dag!


2 grote merken die hun release dag van de nieuwe collectie hebben... Wauw!


Om te starten komen om 8u 's morgens de stofjes van Eva Mouton online. Toen ik ze zag op foto vond ik ze al heel leuk, maar nu ze toegekomen zijn om te gaan verdelen, vind ik ze NOG mooier! Ik heb ze wijselijk nog niet aan mijn eigen dochter laten zien, want die gaat met alles aan de haal gaan :o . Maar ik heb wel ingecalculeerd dat ik voor haar iets kan gaan maken uiteraard ;) . Het aantal meter is beperkt, daar ik slechts een kleine aankoop heb gedaan, dus het zal voor de vlugge zijn. Maar ah ah, ze zijn mooi hoor! Spannend wat jullie ervan vinden!

Ik heb een aantal French Terry stoffen met passende boordstof en dan nog een katoentricot in de verkoop van deze ;) . Maki's, Sanseveria's en Pony's.


De tweede collectie die online komt is de lang verwachte herfstcollectie van SYAS of te wel See You At Six. Deze zal dan weer om 20u 's avonds online komen, dus twee keer spannend morgen!

Ook hier heb ik gekozen voor een selectie van de collectie aan te gaan bieden en ook hier zijn de beschikbare meters beperkt. Bij deze stoffen is er keuze uit enkele mooie French Terry stoffen met passende effen en/of boordstof bij en daarnaast ook twee heel mooie viscose stofjes. Verder zijn bij deze collectie ook heel mooie gouden en rosé knoopjes te koop, die eveneens online te vinden zullen zijn!





Ook de stof met de vosjes op had ik oorspronkelijk ter beschikking, maar wegens productiefout is deze spijtig genoeg uit het verkoopgamma gehaald. De rol stof hoef ik niet terug te sturen, dus het is nog even nadenken hoe deze toch een mooier doeleinde kan krijgen dan gewoon weggegooid worden. Ik laat het even bezinken alvast en wie weet kom ik nog op iets heel erg leuks...

De passende boordstof van de vosjes heb ik ook aanwezig, maar die moet ik nog eens bekijken of die ook bij de andere past of niet en wat daar eventueel mee kan, want daar is er geen fout mee.





Verder heb ik besloten om een gratis zendsysteem uit te werken. Want geef nu toe, niets leukers dan gratis verzending toch?


Dit systeem komt wel ter vervanging van het spaarsysteem die reeds aanwezig was, maar het spaarsysteem blijft wel bestaan voor wie zijn stofjes in de (bijna aanwezige) fysieke winkel komt kopen ;).


Wanneer welke zendkosten gelden, komt zeker nog online op de website, maar stuur mij gerust een berichtje als je hier al sneller extra informatie over wenst te vernemen! Ze staan al geactiveerd in de shop normaal voor zending naar een afhaalpunt, maar de verwerking voor thuisleveringen moet ik nog eens verder nakijken voor jullie.


Verder kan ik jullie niet genoeg bedanken voor jullie vertrouwen in mij, want het is door jullie aankopen dat ik mij telkens opnieuw kan inzetten om opnieuw naar die toffe stofjes op zoek te gaan. Er is nog stock van vorige collecties aanwezig, velen hebben hier reeds van gekocht, maar anderen misschien nog niet, dus bij twijfel, aarzel niet en kom gerust een stukje kopen, want ook met dat budget kunnen weer nieuwe stofjes aangekocht worden. Als het gewoon bij mij blijft liggen spijtig genoeg niet :p . Wijs dus iedereen door naar mijn webshop om ook deze laatste stofjes verder te kunnen gaan verdelen ;) . Dank jullie wel!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page