top of page

Op maat gemaakt

Een goeie dag. Dat is het zeker!

Mijn webshop is ondertussen al even actief en ik zie regelmatig mensen die een bezoekje brengen.


Ook de functie om stofjes aan te kopen is reeds uitgetest en beetje bij beetje vind ik mijn weg in hoe alles werkt. Er kruipt wat tijd in, maar ik vind het heerlijk om al dat nieuwe bij te leren.


Een tweede deel van mijn webshop zal bestaan uit kledij op maat. Maar het is niet mijn plan om een voorraad aan te gaan maken. Ik wil echt volledig op bestelling werken en jullie als klant de keuze geven uit de stoffen die voorradig zijn en dan samen in gesprek tot het gewenste kledingstuk te kunnen komen.


Om een gepast kledingstuk te verkrijgen gaat er al een hele voorbereiding aan vooraf gaan.

Allereerst het gewenste kledingstuk vinden. Dit kan gaan over een trui, kleedje, shirt + broekje... Eigenlijk alles waar een patroon van bestaat dat mag gebruikt worden om gemaakte stukken mee te verkopen en beschikbaar is in de gewenste maat, kan gebruikt worden hiervoor. Om het dan perfect te laten passen, is het belangrijk om de juiste maten te gaan hebben en deze moeten door jullie opgemeten worden natuurlijk. Zo heb je standaard de Borstomtrek, Tailleomtrek, Heupomtrek en Lengte, maar ook de binnenbeenlengte, rompomtrek, armlengte... kunnen van belang zijn bij bepaalde stuks.


Een lintmeter en iemand die helpt opmeten is hiervoor heel handig. Maar heb je geen lintmeter, dan kan je ook een gewoon touwtje nemen, rondom het lichaam houden en dan nameten op een rechte lat ;) .

Wie bij mij in de buurt woont, is zeker ook welkom om zich door mezelf te laten opmeten en dan bespreken we alles zo rechtstreeks en kunnen er nog gezellig iets bij drinken ook :) .


Alle foto's die op mijn instagram pagina passeren zijn door mij gemaakt en meestal ook uit stof die nog reeds voorradig is. Dus als jullie iets zien passeren van model of stof die jullie aanspreekt, kan ik na contactopname voor jullie aan de slag gaan :) . We komen tot een prijsovereenkomst, ik bereken het te betalen voorschot en de levertermijn en we beginnen er aan.


Momenteel zijn vooral Aster en ikzelf de voorbeelden, ook Tom valt soms in de prijzen en ik maak ook geregeld kruippakjes, babysetjes, kleedjes, haarbandjes, mutsjes... Noem maar op.


Hieronder kunnen jullie al enkele voorbeelden bewonderen van wat ik gedurende de jaren reeds maakte.Heb ik jullie kunnen overtuigen? Stuur mij gerust een berichtje en dan kunnen we in gesprek gaan hierover. Dank alvast voor jullie vertrouwen!


Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page