top of page

SYAS - Winter 2021

Bijgewerkt op: 27 dec. 2021


Jullie zagen het ongetwijfeld al op sociale media, maar de nieuwe collectie van SYAS wordt binnenkort gelanceerd. Dit namelijk op dinsdag 28 september om 20u!
Het is nog even afwachten of ik er zelf kan bij zijn, want het zijn de laatste dagen als zwangere vrouw. Ons zoontje wordt verwacht en komt wanneer hij zin heeft. Maar alles staat klaar om online te gaan. Zeker zijn van jullie bestelling is dus aangeraden om hier de webshop in de gaten te houden en te bestellen eenmaal de stofjes op zichtbaar staan. Betaling ook via de site doen, anders gaat de stock niet omlaag en kan alsnog iemand anders weg zijn met het stofje...


Om jullie te bedanken voor de voorbije maanden, wil ik graag een ACTIE koppelen aan de nieuwe SYAS stofjes. De actie is geldig tot en met 31 januari 2022 en loopt als volgt:


1. Je koopt voor minimaal €65 euro aan uit de nieuwe SYAS collectie.

- afrekenen via webshop!

2. Je krijgt 1m stof naar keuze cadeau.*

- invullen bij opmerkingen of sturen via bericht.


* De stof naar keuze mag niet uit de nieuwe SYAS-collectie gekozen worden.

* Dit zolang er voorraad van die stof aanwezig is (webshop of fb-groep).

* Stof mag gekozen worden uit alle aanwezige stoffen, dus niet enkel vorige SYAS collecties, maar ook stenzo, swafing...

* Er zijn ook enkele metertjes vosjesstof uit vorige collectie beschikbaar ;).

* Indien je keuze uit de laatste collectie van de Eva Mouton collectie gaat, zal je 75cm ipv 1m stof cadeau krijgen.


Hieronder geef ik nog eens mee welke stoffen allemaal online gaan komen 😉.

De aankoop ervan is vanaf en per 25cm stof. Dit wil zeggen dat je 4 eenheden stof moet aanduiden in de webshop indien je 1 volle meter wil. Uiteraard wordt de gekozen hoeveelheid aan 1 stuk geknipt voor u.

De verzending binnen België is nog steeds gratis naar een mondial relay afhaalpunt bij aankoop vanaf €75. Verzending naar Nederland is gratis naar een DPD afhaalpunt wanneer het aankoopbedrag €125 of meer bedraagt 🥰.


Veel dank voor het vertrouwen nogmaals en veel shopplezier de komende dagen.


96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page