top of page

VERJAARDAGS ACTIE - 1 maart 2022

Sommigen weten er van, anderen niet, maar binnen enkele uurtjes mag ik mijn 34e verjaardag vieren...


Met een dochtertje van bijna 6 in huis, is dat wel feest natuurlijk, want ze heeft een cadeautje geknutselt vandaag en ik mag het echt pas morgen open maken. Ze heeft het meestal wel moeilijk met geheim houden van wat ze maakte, maar ze werd goed gedrild, want heeft haar mondje niet voorbij gepraat. Ik ben curieus.


Wensen en cadeautjes krijgen is heel leuk, maar geven eigenlijk ook, dus daarmee krijgt iedereen die morgen (1 maart 2022) een bestelling plaatst, 34% korting op een groot deel stoffen in de webshop. Je hebt geen code nodig, de stofjes die onder de actie vallen, hebben de korting automatisch verrekend.


Het zijn enkel de recentst toegekomen stofjes van Swafing en Lotte Martens die niet onder de actie vallen, maar die kunnen wel mee besteld worden met de andere stoffen uiteraard.


Van sommige stofjes zijn er nog een aantal meter over, van andere is het slechts een coupon die nog aanwezig is en op is op hier. Het is dus soms voor de rappe!


Opsparen voor gratis verzending, of cash betalen bij afhaling zeker een optie!


Graag verzending naar een afhaalpunt naar keuze? Dan is het gemakkelijk de naam van het ophaalpunt mee te geven in opmerking of dergelijke. Soms is een punt minder dicht, wel gemakkelijker op de weg mee te pakken?


Alvast bedankt voor jullie vertrouwen! Het is een echt cadeau voor mij als jullie stofjes bestellen in mijn webshop! DANK JULLIE ALLEN!


85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page