top of page

Winter op komst

Deze zomer werden we verwend met heel wat mooie en warme dagen en daar ben ik uiteraard enorm blij om. Kleedjes tijd alom, Aster ook mega gelukkig, zwieren tot het niet meer op kon.


Ondertussen staan er nattere en koudere dagen voor de deur en beginnen ook de winterstofjes stillaan binnen te druppelen. En wat zitten er weer pareltjes bij! Via dit blogpostje wil ik ze graag even in the picture zetten.


Ikzelf ga met een aantal ook zo rap mogelijk eens aan de slag, zodat er ook hier en daar wat voorbeeldjes zijn. Indien er onder jullie zijn, die ook graag hun foto (flat-lay of aan-foto) in de webshop zien, ter promotie van het stofje, laat het mij dan zeker weten en stuur mijn via privébericht even een foto door die hiervoor gebruikt mag worden. Want voorbeelden helpen altijd inspireren en bevorderen de verdere verkoop!


Zal er hier geen hele lange tekst van maken, maar gewoon fotootjes zetten zie, zo hebben jullie ze even allemaal samen staan...
Dit zijn allemaal reeds geleverde stoffen en vanavond worden de pinguïn stofjes (zie hieronder. Enkele zijn al volledig gereserveerd wel) van Thorsten Berger geleverd en nog een kerststofje. Wat over is, wordt zo rap mogelijk online geplaatst! Daarna is het dit jaar enkel nog wachten op de stofjes van Eva Mouton en een aantal van Stenzo. Spannend vind ik het allemaal!
Alle stofjes zijn te vinden via volgende link: NIEUW


Dank voor jullie vertrouwen in mij!


Lies


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page