top of page

Zomer naar winter

De zomer is nog maar gestart, maar de zomerstofjes lopen wel op zijn einde.


We gaan knallen in de laatste week en gaan over naar 50% korting op een grote selectie stoffen. Eerst is eerst en op is op 😉.



Ik zou zeggen: leef jullie uit, want hoe meer plaats er vrij komt, hoe meer nieuwe stofjes ik weer kan zoeken om aan te bieden aan jullie!


Als er mensen zijn die ook graag helpen kiezen en nog niet helemaal mee zijn hoe dit te werk kan gaan : er is een Facebook groep waar je je kan aanmelden door de aanmeldvragen te beantwoorden en dan kan je geregeld helpen kiezen welke stoffen besteld gaan worden!



De voorbije weken hield ik enkele workshops. Dit was momenteel aan de hand van een kant en klaar paneel om tassen te maken. Ook de 'my sewing bag panelen' waren en enorm succes. Zelf ben ik ook eentje aan het maken en ik ben van plan in de toekomst nog op zoek te gaan naar zo'n panelen 😍. Hier kan je een deel van mijn resultaat zien ;)



En ook een paneel van de nieuwe collectie van surferhino van Thorsten Berger ging onder de machine tot een t-shirt voor Tom!



Het patroon is de Regem shirt voor mannen van Sofilantjes. Ik maakte de eenvoudige versie, maar er is ook een colourblock optie! Handig voor kleinere stukken stof.


Deze bestaat ook voor kids, dus wel leuk als vader - zoon/dochter eens willen twinnen...


Voor mezelf ben ik uit volgend stofje aan het kijken om een nieuwe Videre jurk te maken.




Het patroon en de stof heb ik al, nu nog beide combineren en tot een jurk omtoveren 🥰😍🥰. Kijken jullie mee uit naar het resultaat?


O ja, deze is ook in korting gezet en er is nog over!


Nu heb ik nog een week om een nieuwe augustus actie te gaan bedenken, want deze heb ik nog niet voorzien.


Als er iemand een idee heeft: shoot! Is het nu niet, wie weet wordt het idee later nog gebruikt?


De maandwinnaar van de actie krijgt een kortingsbon van €10 op een volgende aankoop 😘.


Hopelijk zie ik jullie snel online of op workshop, want ik ben aan het kijken of het lukt een workshop 'smocken' en een workshop 'mango mango/Camille croptop' in te plannen...


Groetjes


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page